Oslo Havn logo Oslo Kommune
Attraktive lokaler til leie i Oslo havn

Attraktive lokaler til leie i Oslo havn

Er du på jakt etter nye kontorer bør du sjekke ut havnas ledige lokaler som nå er samlet på ett sted på nett.

PUBLISERT: 15.01.21

Skur 38 illustrasjon

Sentral beliggenhet og byens råeste utsikt. Toppetasjene i havnas administrasjonsbygg på Vippetangen som er under ombygging er ledige. Illustrasjon: Spir arkitekter

Vi har flere ledige lokaler av ulike størrelse i havna. Oslo Havn leier ut lagerlokaler, kontorlokaler, utearealer og parkeringsplasser til fortrinnsvis havnerettede leietakere.

Ny samleside for ledige lokaler og arealer i Oslo havn 

Flere attraktive sentrumsnære lokaler og ledige kontorer i godshavna i Sydhavna finner du samlet på siden for utleie av eiendom.

Byens råeste kontorer er ledige

Havnas administrasjonsbygg er under totalrenovering og fra slutten av 2022 åpner det seg muligheter for å leie toppetasjene. Bygget med adresse Akershusstranda 19 skal bli et moderne og miljøvennlig kontorbygg sentralt i Oslo med eksepsjonell utsikt mot Oslofjorden og Tjuvholmen/Aker Brygge.

Kontor på kaikant nedenfor Akershus festning

I cruiseterminalen på Akershusstranda har vi to ledige kontor på 22 m2 og 18 m2 i 2. etasje. Adressen er Akershustranda 17. Herfra får du flott utsikt mot festningen og skip som anløper hovedstaden, og de fineste solnedgangene.

Det er kort avstand til Oslo S og Bjørvika fra lokalene i bygget på Revierkaia. 

Store lokaler sentralt ved Bjørvika

I frakt og tollbygget på Revierkaia – nær havnelageret og kort vei til Oslo S og Bjørvika er ca 200 m2 kontorarealer ledige i byggets 2. etasje.