Attraktive lokaler til leie i Oslo havn

Skur 38 illustrasjon
Sentral beliggenhet og byens råeste utsikt. Toppetasjene i havnas administrasjonsbygg på Vippetangen som er under ombygging er ledige. Illustrasjon: Spir arkitekter
Er du på jakt etter nye kontorer bør du sjekke ut havnas ledige lokaler som nå er samlet på ett sted på nett.

Vi har flere ledige lokaler av ulike størrelse i havna. Oslo Havn leier ut lagerlokaler, kontorlokaler, utearealer og parkeringsplasser til fortrinnsvis havnerettede leietakere.

Ny samleside for ledige lokaler og arealer i Oslo havn 

Flere attraktive sentrumsnære lokaler og ledige kontorer i godshavna i Sydhavna finner du samlet på siden for utleie av eiendom.

Byens råeste kontorer er ledige

Havnas administrasjonsbygg er under totalrenovering og fra slutten av 2022 åpner det seg muligheter for å leie toppetasjene. Bygget med adresse Akershusstranda 19 skal bli et moderne og miljøvennlig kontorbygg sentralt i Oslo med eksepsjonell utsikt mot Oslofjorden og Tjuvholmen/Aker Brygge.

Kontor på kaikant nedenfor Akershus festning

I cruiseterminalen på Akershusstranda har vi to ledige kontor på 22 m2 og 18 m2 i 2. etasje. Adressen er Akershustranda 17. Herfra får du flott utsikt mot festningen og skip som anløper hovedstaden, og de fineste solnedgangene.

Det er kort avstand til Oslo S og Bjørvika fra lokalene i bygget på Revierkaia. 

Store lokaler sentralt ved Bjørvika

I frakt og tollbygget på Revierkaia – nær havnelageret og kort vei til Oslo S og Bjørvika er ca 200 m2 kontorarealer ledige i byggets 2. etasje.