Skur 38, Vippetangen

Administrasjonsbygget til Oslo Havn KF på Vippetangen. Foto: Patrik dronetjenester
Akershusstranda 19 er et moderne og miljøvennlig kontorbygg sentralt i Oslo med eksepsjonell utsikt mot Oslofjorden og Tjuvholmen/Aker Brygge. Fra Q3/ 2022 vil det åpne seg muligheter for å leie toppetasjene i bygget.

Hele bygget skal totalrenoveres og arealer på plan 3. og 4. er ledige for leie av en eller to aktører.

Det er gjennomgående gode kvaliteter i lokalene, som skal fremstå som svært representative, fleksible og effektive.  Leieobjektet er arealeffektivt med gode soner for team/åpne landskap med tilhørende stillerom. Lokalene har en interntrapp som binder etasjene sammen. Etasjene har gode takhøyder, store vindusflater, egen terrasse og fantastisk utsikt over innseilingen til Oslo.

Eiendommen skal stå ferdig i 2022 og er et Breeam Nor Excellent sertifisert miljøbygg med energiklasse B. Dette betyr gode kvaliteter og godt inneklima i kontorlokalene, samt lavt energiforbruk. Bygget er Kommunalt Listeført (Gul liste) og er utpekt som verneverdig i Maritim kulturminneplan for Oslo.

Nå kan du være med å påvirke hvordan ditt neste arbeidsmiljø skal se ut!

Se prospektet for Skur 38

Fellesfasiliteter

 • Resepsjon
 • Stort møteromsenter med tilgang til fem møterom
 • Personalrestaurant
 • Sykkelparkering
 • Dusj og garderobe
 • Mulighet for leie av p-plasser

 

Beliggenhet

Akershusstranda 19 har svært sentral beliggenhet på Havnepromenaden med gangavstand til både Oslo S og Nasjonalteateret Stasjon, med holdeplasser for Flytog, VY fjern- og nærtog, T-bane og trikk. Lokalene har god adkomst til veinettet direkte på E18 via Festningstunellen.  

Offentlig kommunikasjon:

 • Trikk: 10 min gange
 • Buss: 1 min gange/buss nr 60
 • t-bane: 16/22 min gange (Oslo S/Nationalteateret St)
 • Tog:16/22 min gange (Oslo S/Nasjonalteateret St)
 • Det er også Bysykkelstativ i umiddelbar nærhet.

Nærområdet

Nabolaget har etablert seg som et attraktivt område, direkte på Havnepromenaden med pent vedlikeholdte parker og sittegrupper.

Det er flere serveringssteder i nærheten, i tillegg til restaurantdrift på kveldstid i samme bygg. Oslo Havn KF drifter  eiendommen med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet. 

Illustrasjon: Spri Arkitekter

For mer informasjon eller visning:

Anette Brække

Rådgiver Kommersiell avdeling

Fakta om eiendommen

Opprinnelig lagerskur fra 1915 bygget for Den Norske Amerikalinjen. Totalrenoveres nå etter Breem Nor Excellent standard og er klart for ny leietager q3/2022.

420 m2 på plan 3/ 475 m2 på plan 4

Adresse: Akershusstranda 19, 0106 Oslo

Lokalene kan deles opp eller leies samlet.