Oslo Havn logo Oslo Kommune
Viasea starter direkterute mellom England og Oslo

Viasea starter direkterute mellom England og Oslo

Containerrederiet Viasea vokser videre og starter 1. mai en ny, direkte rute fra Immingham, hvor de også åpnet eget kontor i januar.

PUBLISERT: 07.04.21

Containerskipet JSP Carla vil frakte gods mellom Norge og England. Foto: Viasea

Den nye ruten vil anløpe fire norske havner – Oslo på onsdag, Moss og Larvik på torsdag og Kristiansand på fredag. Den nye ruten gir direkte adgang til hele Sør-Norge.

 -    Containerrederiet Viasea har de siste årene bidratt betydelig til at gods fra Europa i økende grad har tatt den miljøvennlige sjøveien til Oslo. Vi gleder oss over at rutetilbudet nå utvides ytterligere, og at vi får en ukentlig forbindelse mellom Oslo og Immingham i Storbritannia. Dette vil bidra til å forsterke en allerede positiv utvikling i «ShortSea» volumene over Oslo havn. Vi ønsker Viasea lykke til med den nye ruten, sier kommersiell direktør i Oslo Havn, Einar Marthinussen. 

Portrett av Einar Marthinussen, kommersiell direktør i Oslo Havn.Bildet er tatt i Sydhavna våren 2020.
Den nye ruten fører til mer gods den miljøvennlige sjøveien. Det er gode nyheter, sier Einar Marthinussen, kommersiell direktør i Oslo Havn. 

 

- Vi er veldig stolt over å kunne utvide tilbudet vårt, og endelig drive vår egen rute fra England. Med eget kontor i Immingham vil vi kunne ta enda bedre vare på dagens kunder, og kunne gi et bedre tilbud til nye kunder med import og eksport fra England, sier administrerende direktør Viasea Shipping, Morten Pettersen.

Om Viasea

Rederiet Viasea Shipping AS ble etablert høsten 2016 og har avdelinger i Norge, Nederland og England. Selskapet fokuserer hovedsakelig på shortseatjenester i Europa. Viasea er et norskeid selskap, og er uavhengig av andre rederier.