Oslo Havn logo Oslo Kommune
Informasjon til reisende som ankommer Norge

Informasjon til reisende som ankommer Norge

Det blir åpnet for reiser til og fra en rekke land i Europa fra 15. juli, og Helsedirektoratet ønsker å formidle informasjon om smittevern, testing og karantene til så mange som mulig av turistene som kommer til Norge.

PUBLISERT: 16.07.20

Nå kan turister fra utlandet komme til Norge.

Oslo Havn huser mange aktører som nå i økende grad vil måtte forholde seg til turister fra andre land.

Helsedirektoratet har laget informasjonsmateriell på flere språk som kan lastes ned og brukes på skjermer, henges opp som plakater eller deles ut alle steder der det er mange turister og reisende. Det er også et eget skriv til de som jobber i kontakt med reisende.  

Informasjonsmateriellet er lagt ut på nettsiden under og vil bli oppdatert bl.a. med flere språk i løpet av uka som kommer.

Du finner nedlastbare plakater her https://www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og-krisehandtering/koronavirus/plakater-og-informasjonsmateriell  

Ta gjerne kontakt om det er behov for materiell i flere formater eller om dere ser at dere har behov for annet informasjonsmateriell enn dere kan finne på denne nettsiden. I løpet av sommeren er det best å kontakte oss på e-post info@helsedir.no eller på vår pressetelefon 400 33 431.